s1.jpg

Mediator scheiding Capelle aan den IJssel

15+ jaar ervaring in scheidingsbemiddeling in Capelle aan den IJssel

Wanneer je in een scheiding belandt, komt er een heleboel op je af. Naast het verdriet heb je ontzettend veel vragen en onzekerheden over de financiën, jullie huis en wellicht ook over jullie kinderen. Wij snappen deze zorgen als geen ander. Daarom brengen we graag orde in de chaos. Onze zeer ervaren scheidingsmediator in Capelle aan den IJssel regelt jullie scheiding van A tot Z. Vraag vandaag nog een gratis oriëntatiegesprek aan. Uit elkaar? Mét elkaar!

Gratis oriëntatiegesprek scheidingsmediation Capelle aan den IJssel

Om je te helpen de kosten beter te begrijpen en een duidelijk beeld te krijgen van hoe wij jou kunnen ondersteunen, nodigen we je graag uit voor een persoonlijk oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we al je vragen beantwoorden en een aanpak op maat voorstellen die bij jouw behoeften past.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op om een afspraak in te plannen! Ons team van ervaren mediators staat klaar om jou te begeleiden naar een vreedzame en eerlijke scheiding, zonder onverwachte kosten. Laat ons je helpen om deze moeilijke periode te doorlopen met de nodige zorg en expertise.

Naast mediation in scheidingen zijn onze mediators ook gespecialiseerd in:

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zeer spoedig contact met je op.

Of neem direct contact op
charlotte10.jpg

Charlotte Verbraak (MFP)

085 - 773 02 12 cverbraak@mayet.nl

De rol van een mediator bij een scheiding in Capelle aan den IJssel

De rol van een mediator bij een scheiding is onmisbaar voor een goed verloop van het scheidingsproces. Ben je momenteel betrokken bij een scheiding en voel je je overweldigd door de emotionele en juridische uitdagingen die hiermee gepaard gaan? Mayet Mediators spelen een onmisbare rol bij een scheiding en dat maakt het verschil tussen een langdurige strijd en een vlotte, respectvolle afwikkeling. 

Welke rol nemen Mayet Mediators op zich?
Wanneer je in een scheiding verwikkeld bent, kunnen de emoties hoog oplopen en communicatie vaak verslechteren. Dit kan leiden tot langdurige conflicten en kostbare juridische gevechten. Hier komen Mayet Mediators in beeld als neutrale derde partij, als volgt:

  • Wij fungeren als een bruggenbouwer, helpen de communicatie tussen jou en je partner te verbeteren en bevorderen wederzijds begrip. 
  • Door emoties te temperen en rationeel te blijven, zal je beter in staat zijn om weloverwogen beslissingen te nemen, vooral als het gaat om belangrijke aspecten zoals vermogensverdeling, alimentatie en omgangsregelingen voor kinderen.
  • Onze mediation bij scheiding is niet alleen effectief. Het is een minder destructieve aanpak, waarbij we inzetten op een positief mediationproces.
  • De rol van Mayet Mediators is de kinderen in een scheiding als een volwaardige derde partij te zien en hun belangen voorop te stellen. Kinderen hebben vaak het meest te lijden onder een vijandige scheidingssituatie, maar met de hulp van een mediator kunnen ouders werken aan het ouderschapsplan. 


Wil je een vlotte scheiding zonder onnodige stress en conflicten? 

Aarzel dan niet langer en schakel een ervaren Mayet Mediator in om je te begeleiden tijdens het scheidingsproces. Kies voor een duidelijke rol voor de mediator, die jouw behoeften begrijpt en zich inzet voor een oplossingsgerichte aanpak. 

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe mediation na scheiding je leven positief kan veranderen. Samen kunnen we de weg naar een nieuw begin effenen.

De kosten voor scheidingsmediation in Capelle aan den IJssel

Gemiddelde scheiding kost € 2.500,00 - € 4.000,00

Een scheiding kost geld en dat in een toch al onzekere (financiële) periode. Daarom willen wij in een mediation altijd duidelijk en transparant zijn. Echter kwaliteit en deskundigheid zijn nog belangrijker. Want je regelt je scheiding als het goed is maar één keer, dus is het belangrijk dat dit aan de voorkant gelijk goed gebeurt. Een vechtscheiding achteraf, omdat een aantal zaken is blijven liggen en er alsnog ruzie over komt, daar zit niemand op te wachten.

We werken op basis van een uurtarief en we beloven altijd een optimale prijs-kwaliteitverhouding. We zijn er om je te helpen de juiste keuzes te maken, afgestemd op jouw situatie en budget. Zo gaan we zo snel als het voor jullie goed is, en met de juiste documenten kun je zelf pro-actief ook een heleboel regelen. Daarom werken we efficiënt. 

Bij Mayet Mediators streven we ernaar om je te voorzien van een duidelijk kostenoverzicht vanaf het begin tot het einde van het scheidingsproces. Gemiddeld genomen kost een scheiding tussen de € 2.500,00 en € 4.000,00. Echter, elke situatie is anders, en we kunnen pas een goede inschatting maken op basis van jouw specifieke omstandigheden na het gratis kennismakingsgesprek.

Toegankelijk voor ieder budget

Wellicht denk je dat een mediator inschakelen buiten je financiële mogelijkheden valt, maar bij Mayet Mediators willen we toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom bieden we pro deo mogelijkheden en informeren we je graag over eventuele rechtsbijstand die je kunt krijgen. Zo zorgen we ervoor dat de kosten van de scheiding jou niet onnodig belasten.

Gratis oriëntatigesprek inplannen

Neem contact op met onze mediator scheiding in Capelle aan den IJssel

Om je te helpen de kosten beter te begrijpen en een duidelijk beeld te krijgen van hoe wij jou kunnen ondersteunen, nodigen we je graag uit voor een persoonlijk oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we al je vragen beantwoorden en een aanpak op maat voorstellen die bij jouw behoeften past.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op om een afspraak in te plannen! Ons team van ervaren mediators staat klaar om jou te begeleiden naar een vreedzame en eerlijke scheiding, zonder onverwachte kosten. Laat ons je helpen om deze moeilijke periode te doorlopen met de nodige zorg en expertise.

mayet-115-min.jpg
Klaar voor een kennismaking?

We staan via telefoon en e-mail klaar om vragen te beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk een orientatiegesprek in te plannen!