shutterstock_1156208680.jpg

Mediator scheiding Krabbendijke

Zorgen rondom je scheiding? Wij staan voor je klaar!

Wanneer je in een scheiding belandt, komt er een heleboel op je af. Naast het verdriet heb je ontzettend veel vragen en onzekerheden over de financiën, jullie huis en wellicht ook over jullie kinderen. Wij snappen deze zorgen als geen ander. Daarom brengen we graag orde in de chaos. Want scheiden doe je niet alleen. Wij gaan je hierbij helpen. Onze zeer ervaren scheidingsmediator Jacoline Bolle regelt jullie scheiding van A tot Z. Vraag vandaag nog een gratis oriëntatiegesprek met Jacoline aan. Uit elkaar? Mét elkaar!

Daarom kies je ook in Krabbendijke voor Mayet Mediators

Om je te helpen de kosten beter te begrijpen en een duidelijk beeld te krijgen van hoe wij jou kunnen ondersteunen, nodigen we je graag uit voor een persoonlijk oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we al je vragen beantwoorden en een plan van aanpak op maat voorstellen die bij jouw behoeften past.

Laat ons je helpen om deze moeilijke periode te doorlopen met de nodige zorg en expertise. Scheidingsmediation via Mayet Mediators garandeert je van een:

  • Afspraak binnen één week
  • Duidelijk ouderschapsplan
  • Kraakhelder financieel scheidingsrapport
  • Zeer ervaren scheidingsbemiddelaar
  • Voordelige scheiding zonder advocaat
  • Scheiding geregeld van A tot Z
Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zeer spoedig contact met je op.

Neem direct contact op met Jacoline
jacoline31.jpg

Jacoline Bolle (Drs.)

085 - 773 02 12 jbolle@mayet.nl

De kosten voor een scheidingsmediator in Krabbendijke

Altijd maatwerk | Gemiddelde scheiding kost € 2.500,00 - € 4.000,00

Een scheiding kost geld en dat in een toch al onzekere (financiële) periode. Daarom willen wij in een mediation altijd duidelijk en transparant zijn. Echter kwaliteit en deskundigheid zijn nog belangrijker. Want je regelt je scheiding als het goed is maar één keer, dus is het belangrijk dat dit aan de voorkant gelijk goed gebeurt. Een vechtscheiding achteraf, omdat een aantal zaken is blijven liggen en er alsnog ruzie over komt, daar zit niemand op te wachten.

We werken op basis van een uurtarief en we beloven altijd een optimale prijs-kwaliteitverhouding. We zijn er om je te helpen de juiste keuzes te maken, afgestemd op jouw situatie en budget. Zo gaan we zo snel als het voor jullie goed is, en met de juiste documenten kun je zelf pro-actief ook een heleboel regelen. Daarom werken we efficiënt. 

Bij Mayet Mediators streven we ernaar om je te voorzien van een duidelijk kostenoverzicht vanaf het begin tot het einde van het scheidingsproces. Gemiddeld genomen kost een scheiding tussen de € 2.500,00 en € 4.000,00. Echter, elke situatie is anders, en we kunnen pas een goede inschatting maken op basis van jouw specifieke omstandigheden na het gratis kennismakingsgesprek.

Toegankelijk voor ieder budget

Wellicht denk je dat een mediator inschakelen buiten je financiële mogelijkheden valt, maar bij Mayet Mediators willen we toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom bieden we pro deo mogelijkheden en informeren we je graag over eventuele rechtsbijstand die je kunt krijgen. Zo zorgen we ervoor dat de kosten van de scheiding jou niet onnodig belasten.

1644_mayet-62.jpg
Klaar voor een kennismaking met Jacoline?

We staan via telefoon en e-mail klaar om vragen te beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk direct een orientatiegesprek in te plannen via het formulier!