shutterstock_1156208680.jpg

Goedkopere scheiding op 15, 16 en 17 september 2023

Actie: korting op scheidingsbemiddeling

Op 15 september is het de nationale "Dag van de Scheiding". Daarom hebben wij een tijdelijke aanbieding. Wanneer je op 15, 16 of 17 september het aanvraagformulier invult om een gratis oriëntatiegesprek in te plannen én daarna cliënt wordt, krijgen jullie een vaste prijs van € 3.150,00 inclusief BTW. Bellen op vrijdag mag natuurlijk ook: 085 - 773 02 12.

Volledige scheiding met eenmalige korting goedkoper regelen.

Jullie scheiding regelen met mediation voor slechts € 3.150,00 all-in? Zoek niet verder, want wij bieden op 15, 16 en 17 september een voordelige en goedkope scheidingsoptie. Een gemiddelde scheidingsmediation komt meestal uit op € 3.500,00 / € 4.000,00 all-in. Wacht niet langer en neem de eerste stap om samen je scheiding te regelen met een Mayet Mediatior. De aanbieding is inclusief:

  • Alimentatieberekening
  • Ouderschapsplan
  • Aanmelden bij de Rechtbank

Kies nu voor betaalbare en professionele scheidingsbemiddeling en regel je scheiding goedkoper en profiteer van de volledige Mayet Mediators kwaliteit. 

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zeer spoedig contact met je op.

15-16-17 september - Speciale aanbieding voor scheidingsbemiddeling

Het thema van de "Dag van de Scheiding" dit jaar is: 15 jaar ouderschapsplan, wat heeft het ons gebracht? 15 jaar geleden is Mayet Mediators opgericht en door de jaren heen is het opbouwen van een dynamisch ouderschapsplan onze specialiteit geworden. Een proces van loslaten als partners en doorgaan als ouders. Waarbij kinderen altijd een een derde partij zijn in de scheiding van hun ouders en er de rest van hun leven mee te maken hebben. 

We zijn trots op wat we hebben bereikt en daarom vieren wij dat we al 15 jaar ouders en kinderen in een scheiding begeleiden. Het bereiken van een hoge kwaliteit van mediation is cruciaal wanneer je samen met mediation uit elkaar wilt gaan. Wij begrijpen dat scheiden een emotioneel en complex proces is en zorgen met zich mee brengt, zeker wanneer er kinderen in de scheiding betrokken zijn.

Daarom bieden we deze speciale actie en korting op de scheidingsbemiddeling aan. Wel onze volledige kwaliteit, maar deze 3 dagen tegen een gereduceerd all-in tarief.

Bel ons of vul het aanvraagformulier in.

mayet-115-min.jpg
Klaar voor een kennismaking?

We staan via telefoon en e-mail klaar om vragen te beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk een orientatiegesprek in te plannen!