Partner worden?

Wordt ook een Mayet Mediator

Wij zoeken enthousiaste (aankomend) registermediators, die zich voor eigen rekening en risico willen verbinden aan Mayet Mediators. Als partner (franchisenemer) komen een professionele praktijk en ondernemerschap samen.

Professionele organisatie en backoffice

Mediation en conflicten bemiddelen is je ding. Je gaat voor kennis en kwaliteit. Tegelijkertijd wil je als ondernemer ontzorgd zijn. Dat kan. Mayet Mediators gelover erin dat samen en met elkaar is de som der delen veel groter dan het geheel. En er staat een professionele backoffice en centrale organisatie achter je en als partners onderling is het delen van kennis en kunde en professionaliteit een groot voordeel.

Mayet Mediators heeft een sterke missie en visie, gebaseerd op de normen en waarden van Mayet, Maät. Lees daarover hier meer.

Wij zoeken mensen-mensen, minimaal HBO-geschoold. Je hebt voldoende levenservaring en je bent zelf in balans. Je drijfveren gaan verder dan het beroep conflictbemiddeling op zich. Je hebt een diepe behoefte bij te dragen aan meer vrede op aarde.

Bij voorkeur heb je op een van de deelgebieden van mediation je werkervaring opgedaan, bijvoorbeeld als financieel adviseur of advocaat, psycholoog, bestuurder, manager/leidinggevende, zelfstandig ondernemer, coach. Heb je werkervaring in het onderwijs, gezondheidszorg, overheid of gemeentes of pastoraal werk, dan ben je zeker uitgenodigd om eens te komen praten.

Tenslotte ben je bereid om een aanvangsinvestering te doen en je werkzaamheden grotendeels aan Mayet Mediators te wijden.

Belangstelling? Neem contact op of stuur je CV en motivatiebrief naar cverbraak@mayet.nl. we plannen daarna een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

mayet-115-min.jpg
Klaar voor een kennismaking?

We staan via telefoon en e-mail klaar om vragen te beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk een orientatiegesprek in te plannen!