mayet-107.jpg

Second opinion echtscheiding

Op convenant of alimentatie

Wij kunnen ons voorstellen dat je zeker van je zaak wilt zijn wanneer je je scheiding gaat regelen en dat je je ontvangen concept echtscheidingsconvenant nog eens tegen het licht wenst te houden, voordat je je handtekening onder het document zet.

Second opinion convenant of alimentatie

Je kunt bij Mayet Mediators terecht voor een second-opinion. Onze scheidingsspecialisten kunnen de alimentatieberekeningen, het  ouderschapsplan of echtscheidingsconvenant kritisch voor je bekijken en van feedback voorzien. Dan weet je zeker dat de afspraken en oplossing getoetst zijn en je een duurzaam convenant tekent.

Kwaliteit telt bij een juridisch document. Uit onderzoek blijkt dat een op de drie scheidingsconvenanten fiscale en juridische fouten bevat! Op dit gebied zijn wij specialisten en hebben we de afgelopen jaren hard gewerkt aan waterdichte en duidelijke scheidingsconvenanten.

In principe doe je waarschijnlijk datgene wat je goed denkt te doen. Je bent op zoek naar de beste oplossing en verdeling als het om de kinderen en de boedel gaat. Het kan voorkomen dat je je twijfels hebt over of je alle informatie hebt gekregen bij het zoeken naar een oplossing of mogelijkheden binnen jullie afspraken.

Mocht je nu een ouderschapsplan en/of convenant moeten laten opstellen of heb je vragen over één van beide stukken (second opinion)? Heb je behoefte aan direct advies? Neem dan contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dit kan samen of alleen.

mayet-115-min.jpg
Klaar voor een kennismaking?

We staan via telefoon en e-mail klaar om vragen te beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk een orientatiegesprek in te plannen!