Onze mediation diensten

Alle mediators werken vanuit de diepe drijfveer om bij te dragen aan meer vrede, begrip, erkenning en verbinding op de wereld. Naast scheidingsbegeleiding is Mayet Mediators uitgegroeid tot expert in het bemiddelen in complexe conflicten en bij complexe systemen. We doen dit zowel aan de particuliere kant (scheidingsbegeleiding, familiemediation, nalatenschapsmediation) als aan de zakelijke, bestuurlijke en organisatorische kant (business mediation, bestuurlijke mediation, teamontwikkeling, organisatieontwikkeling, herstelmediation). Zo willen we tenslotte ook werken aan preventieve mediation of conflictcoaching. Want voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

shutterstock_1156208680.jpg
Mediation bij scheiding

Ontdek de kracht van een ervaren Mayet Mediator bij scheiding: voor een soepele en vreedzame oplossing.

Lees verder
9594_mayet-95.jpg
Arbeidsmediation

Heb je te maken met een (dreigend) arbeidsconflict en zoek je professionele hulp? Wij bieden doeltreffende arbeidsmediation aan en helpen je om de conflictsituatie op te lossen

Lees verder
zm9.jpg
Zakelijke mediation

Ontdek de kracht van zakelijke mediation als oplossing voor een zakelijk conflict. Zakelijke mediation biedt een effectieve en professionele manier om geschillen te beslechten.

Lees verder
familiemediation1.jpg
Familie mediation

Heb je behoefte aan een oplossing voor de conflicten binnen jouw familie? Onze professionele familiemediator staat voor je klaar.

Lees verder
5871_mayet-89.jpg
Vertrouwenspersoon

Als vertrouwenspersoon luisteren wij naar het verhaal van de melder. We staan naast de melder en samen bekijken we welke stappen er genomen kunnen worden.

Lees verder
4157_mayet-87.jpg
Preventieve mediation

Conflicten voorkomen in je relatie of binnen je bedrijf? Dan is preventieve mediation dé oplossing.

Lees verder

De kracht van Mayet Mediators

Mayet Mediators zijn experts in complexe conflicten en bij complexe systemen. En dat meteen een unieke, eigen bemiddelingsmethode die keer op keer zijn efficiëntie heeft bewezen. We werken met compassie, vanuit het hart. Zacht op de persoon, verbindend in communicatie, oplossingsgericht als het moet. Mayet Mediators zijn doortastend en kunnen wanneer het nodig is ook doorpakken.

mayet-115-min.jpg
Klaar voor een kennismaking?

We staan via telefoon en e-mail klaar om vragen te beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk een orientatiegesprek in te plannen!