arjan40.jpg

Arjan Schipstra

Arjan is een duidelijke, eerlijke en praktisch ingestelde mediator. Met kennis en ervaring gaat hij altijd voor het best haalbare alternatief en kwaliteit. "Controle is goed, vertrouwen is beter" is zijn slogan. Arjan zet zich daarom in voor preventieve mediation en het opstellen van een zogenaamde "conscious contracten". Arjan bemiddelt zowel familiezaken als zakelijke conflicten. Hij is een faciliterende mediator, die problemen juist oplost door partijen met elkaar in verbinding en in communicatie te brengen. Arjan is tenslotte ook actief als kerkmediator en binnen kerkgemeenschappen actief op het gebied van relatie-inzicht coaching.

Arjan is partner bij Mayet Mediators Arnhem en omgeving.

zm9.jpg

Zakelijke mediation

Zakelijke mediation door Mayet Mediators biedt een doeltreffende oplossing voor zakelijke geschillen. Onze ervaren mediators faciliteren een proces van dialoog en onderhandeling, gericht op het vinden van duurzame oplossingen die tijd en geld besparen. Wij zorgen voor een harmonieuze werkomgeving door het verbeteren van communicatie en het herstellen van zakelijke relaties.

zakelijkemediators.png

Arbeidsmediation

Mayet Mediators biedt deskundige ondersteuning bij arbeidsconflicten, gericht op het vinden van een duurzame oplossing. Onze ervaren mediators specialiseren zich in het begeleiden van een positieve werkomgeving centraal staan. Wij streven ernaar beide partijen dichter bij elkaar te brengen door middel van open communicatie en het gezamenlijk opstellen van werkbare afspraken.

s4.jpg

Scheidingmediation

Mayet Mediators biedt begeleiding bij scheidingen om een vreedzame oplossing te garanderen. Onze rol als mediator is cruciaal voor het soepel doorlopen van het scheidingsproces, waarbij we je helpen met communicatie en het oplossen van conflicten, met bijzondere aandacht voor de belangen van kinderen. Ons doel is om jullie samen door dit moeilijke proces te leiden, waarbij we streven naar het verminderen van emotionele stress en het bereiken van een vlotte echtscheiding.

familiemediation1.jpg

Familie mediation

Mayet Mediators biedt effectieve familie mediation die zich richt op het herstellen van harmonie binnen het gezin. We luisteren naar elk familielid, erkennen hun perspectieven en werken samen aan duurzame oplossing voor bestaande conflicten. Door open communicatie en wederzijds begrip te bevorderen, helpen we familieleden dichter bij elkaar te komen en de familiebanden te versterken.

mayet-115-min.jpg
Klaar voor een kennismaking?

We staan via telefoon en e-mail klaar om vragen te beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk een orientatiegesprek in te plannen!