jacoline31.jpg

Jacoline Bolle (Drs.)

Jacoline studeerde communicatiewetenschappen en is sindsdien meer dan geïnteresseerd in onderlinge communicatie en interactie tussen mensen. Dit heeft haar hele loopbaan centraal gestaan. Jacoline heeft ruime ervaring bij de overheid (Nationale Politie en Gemeente) in functies van leidinggevende tot teamcoach en mediator. Ze heeft ervaring met arbeidsgerelateerde conflicthantering in de breedste zin des woord en daarbij aandacht voor (vaak onzichtbare) systemen en dynamieken binnen een organisatie. Daarnaast is Jacoline gespecialiseerd in het familierecht en is zij scheidingsspecialist. Voor Jacoline zijn de grootste drijfveren om mediator te zijn het mensen (weer) in hun kracht brengen, gelijkheid en verbinding. Conflictbemiddeling, conflictcoaching en mediation in het algemeen zijn haar op het lijf geschreven. Jacoline richt zich op arbeidsmediations, zakelijke mediations, samenwerkingsproblematieken en conflicten op de werkvloer. Daarnaast is zij als familiemediator actief op het gebied van familieruzies, scheidingsbemiddeling en relatie-inzicht mediation. Jacoline is partner bij Mayet Mediators Breda en Bergen op Zoom voor de regio West-Brabant.

s5.jpg

Scheidingmediation

Bij Mayet Mediators streven we naar een persoonlijk afgestemde benadering in scheidingmediation. Onze ervaren mediators zijn gericht op het voorkomen van conflicten en het bevorderen van weloverwogen besluitvorming. Wij erkennen het belang van continue ondersteuning, zelfs na afronding van de scheiding. Daarom staan we klaar om je te assisteren bij het oplossen van eventuele uitdaging die na de scheiding kunnen ontstaan.

zm3.jpg

Zakelijke mediation

Mayet Mediators is gespecialiseerd in het beheren en oplossen van zakelijke conflicten door constructieve communicatie en onderhandeling. We ondersteunen partijen bij het identificeren van hun ware belangen en het vinden van overeenkomsten die de zakelijke relaties en activiteiten ten goede komen.

zm2.jpg

Arbeidsmediation

In situaties waarin werkgevers conflicten met werknemers ervaren, bieden wij mediationtrajecten aan die gericht zijn op het behouden van een constructieve werkrelatie. Wij ondersteunen open communicatie en het vinden van compromissen die zowel het bedrijf als de werknemer ten goede komen.

familiemediation1.jpg

Familie mediation

Bij Mayet Mediators zijn we gespecialiseerd in het harmonieus oplossen van conflicten binnen families. Onze empathische en respectvolle benadering stelt ons in staat om de kern van het probleem te bereiken en helpt bij het bouwen van een fundament voor langdurige, positieve familierelaties.

mayet-115-min.jpg
Klaar voor een kennismaking?

We staan via telefoon en e-mail klaar om vragen te beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk een orientatiegesprek in te plannen!