dirk48.jpg

Dirk Elsen (Mr.)

Dirk is een ervaren executive en mediator. Onderhandelen en het verkennen van complexe situaties is zijn tweede natuur. Dirk is een autoriteit op het gebied van het begeleiden van Governance, Raden van Bestuur en Toezicht, overige samenwerkingsverbanden en bij directie / managementteams. Hij treedt tevens op als verkenner bij complexe problemen (zowel zakelijk als overheid) en leidt als procesbegeleider onderhandelingen naar het beste alternatief. Dirk is een senior mediator met een schat aan levenservaring en werkervaring. Hij ziet niets liever dan dat mensen en organisaties groeien, in balans zijn en slagen in hun missie. Naast zijn werk als mediator is hij bij verschillende organisaties bestuurder of toezichthouder, waaronder zorgorganisaties, woningcorporaties en in de financiële sector. Dirk is een mediator die situaties snel overziet en kan stabiliseren. Hij is een verbinder en kan mensen in beweging krijgen en hen empoweren om de juiste oplossingen te vinden. Dirk richt zich op bestuurlijke conflicten, governance, zakelijke conflicten, arbeidsbemiddelingen en samenwerkingsproblemen, waaronder conflict coaching - organisatieontwikkeling. Dirk is partner bij Mayet Mediators Gooise Meren en werkt vanuit die regio ook landelijk.

zm6.jpg

Zakelijke mediation

De zakelijke mediation van Mayet Mediators focust zich op het herstellen en behouden van waardevolle zakelijke relaties. Wij faciliteren gesprekken in een vertrouwelijke setting en richten ons op het begrijpen van de onderliggende belangen en behoeften van elke partij, met als doel het bereiken van wederzijds aanvaardbare oplossingen.

fm2.jpg

Familie mediation

Met de familie mediation bij Mayet Mediators richten we ons op het helen relaties en het versterken van familiebanden. We behandelen de onderliggende oorzaken van conflicten, bevorderen effectieve communicatie en helpen familieleden bij het opbouwen van een nieuwe basis van vertrouwen en wederzijds respect.

zm10.jpg

Arbeidsmediation

Mayet Mediators creëert een veilige omgeving waarin werknemers en werkgevers vrijuit kunnen spreken en hun perspectieven delen. Door het bevorderen van begrip en het identificeren van de kern van het conflict, begeleiden we partijen naar oplossingen die voldoen aan de gemeenschappelijke belangen van beide partijen.

s2.jpg

Scheidingmediation

Als bruggenbouwers bij scheidingen werken onze mediators aan het verbeteren van de communicatie tussen partners. We streven ernaar om emoties te temperen en rationeel denken te bevorderen. Dit is essentieel bij het nemen van belangrijke beslissingen zoals vermogensdeling en omgangsregelingen. Onze aanpak richt zich op een minder destructieve en meer positieve mediationervaring.

mayet-115-min.jpg
Klaar voor een kennismaking?

We staan via telefoon en e-mail klaar om vragen te beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk een orientatiegesprek in te plannen!