gert28.jpg

Gert Vonk

Gert Vonk is sinds 2009 Registermediator en Gecertificeerd Scheidingsspecialist. Hij is expert op het gebied van alimentatieberekeningen en de ontwikkeling van het financieel scheidingsrapport, waarbij Mayet Mediators een uniek concept van inzicht en overzicht van de financiële situatie na de scheiding biedt. Daarnaast is Gert de grondlegger van het bedrijf ten aanzien van de dynamische ouderschapsregeling en het transformatieproces van partners naar samenwerkende ouders. Kinderen zijn voor hem een derde partij in de scheiding van hun ouders en het behartigen van deze kindbelangen is zijn grote drijfveer, waarin de stem van het kind niet vergeten wordt. Deze visie is omgezet in de "Methode Mayet" bij scheidingen.

s3.jpg

Scheidingmediation

Elk scheidingsproces is uniek en daarom bieden we bij Mayet Mediators een persoonlijke aanpak. Daarom zetten we ons in voor een individueel afgestemde benadering. Onze deskundige mediators werken nauw samen met onze cliënten, om maatwerk oplossingen te ontwikkelen die naadloos aansluiten bij hun specifieke behoeften. Met onze jarenlange ervaring in mediation, garanderen wij professionele begeleiding gedurende het gehele scheidingsproces.

zm4.jpg

Zakelijke mediation

Bij Mayet Mediators geloven we in het bevorderen van samenwerking en begrip tussen partijen in zakelijke conflicten. Onze neutrale mediators faciliteren een omgeving waarin elk standpunt gehoord en gerespecteerd wordt, wat bijdraagt aan het vinden van gebalanceerde oplossingen die in ieders belang zijn.

fm4.jpg

Familie mediation

Ons team van Mayet Mediators focust op het creëren van eenheid en begrip binnen families. We bieden een veilige omgeving waar conflicten openlijk kunnen worden besproken en opgelost, en moedigen het delen van gevoelens en perspectieven aan om wederzijds begrip en respect te bevorderen.

zm2.jpg

Arbeidsmediation

Mayet Mediators biedt een gestructureerde en neutrale aanpak voor het oplossen van conflicten met leidinggevenden. Door een open dialoog te faciliteren, helpen we bij het creëren van wederzijds begrip en respect, wat kan leiden tot creatieve en bevredigende oplossingen voor beide partijen.

mayet-115-min.jpg
Klaar voor een kennismaking?

We staan via telefoon en e-mail klaar om vragen te beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk een orientatiegesprek in te plannen!