2617_mayet-93.jpg

Erkende mediators

Zeer ervaren in alle soorten mediation

Mayet Mediators zijn ervaren in het oplossen van conflicten en hebben jarenlange expertise. Ervaar de kwaliteit van onze diensten en ontdek waarom we de beste keuze zijn bij de oplossing van jouw conflict. Onze ervaring en toewijding in mediation garanderen een succesvolle en effectieve oplossing. Kies voor Mayet Mediators en ervaar de hoogste kwaliteit in conflictbemiddeling.

Waarom je kiest voor Mayet Mediators

Onze mediators zijn neutrale en onafhankelijke bemiddelaars die je begeleiden tijdens het gehele proces. Wij zorgen ervoor dat beide / alle partijen gehoord worden en werken samen aan een oplossing waar iedereen tevreden mee is. Daarnaast biedt het inschakelen van een mediator tal van andere voordelen:

  • In plaats van een langdurige juridische strijd kun je met behulp van mediation sneller tot een oplossing komen. 
  • Bovendien is mediation vaak goedkoper en efficiënter. 
  • Onderlinge relaties kunnen behouden worden, wat vooral belangrijk is bij familie- en zakelijke geschillen of als ouders na een echtscheiding.
Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zeer spoedig contact met je op.

Neem contact op met Charlotte
charlotte10.jpg

Charlotte Verbraak (MFP)

085 - 773 02 12 cverbraak@mayet.nl

Zoekt u een mediator?

Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare mediator? Dan ben je bij Mayet Mediators  aan het juiste adres. Wij begrijpen dat conflicten en geschillen veel stress en frustratie kunnen veroorzaken. Daarom bieden wij onze expertise als mediators aan om je te helpen bij het vinden van een duurzame oplossing.

Of het nu gaat om een zakelijk geschil, een (echt)- scheiding, een familiekwestie of preventief conflict coaching, onze mediators staan voor je klaar. Met jarenlange ervaring en een bewezen staat van dienst hebben wij al vele mensen succesvol geholpen bij het oplossen van hun conflicten.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen met een van onze ervaren mediators. Wij zijn er om u te helpen bij het vinden van een vreedzame en bevredigende oplossing voor uw conflict. Schakel nu een mediator in en zet de eerste stap naar een betere toekomst.

Een mediator voor zakelijke mediation 

Het kan een uitdagende taak zijn om conflicten binnen de organisatie op te lossen. Door een zakelijke mediator in te schakelen, ga je op een professionele en constructieve manier om met geschillen en conflicten. 

Mayet Mediators begrijpen dat het vinden van de juiste mediator een cruciale beslissing is. Ons team van ervaren mediators staat klaar om je te begeleiden bij het oplossen van een (mogelijk) conflict. Of het nu gaat om een arbeidsgerelateerd geschil, een samenwerkingsprobleem, een conflict, een verschil van inzicht in een bestuur, maatschap of directieteam….. wij hebben de expertise om u te helpen.

Onze mediators hebben uitgebreide kennis van conflictoplossing en beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden. Ze zorgen ervoor dat ieders stem gehoord wordt en dat er ruimte is voor een open en eerlijke dialoog tussen alle betrokken partijen. Ons doel is om tot een duurzame overeenkomst te komen waar alle partijen tevreden mee zijn.

Als zakelijke mediator zijn wij een neutrale derde partij en dat heeft voordelen. 

  • Het inschakelen van een zakelijke mediator betekent direct werken aan het proces van de verbindende communicatie. Wij bouwen als het ware een brug tussen partijen, waardoor de communicatie op een open en eerlijke manier kan plaatsvinden. Dit leidt tot een beter begrip van elkaars standpunten en belangen, behoeften en wensen. En dat is weer essentieel voor het bereiken van een succesvolle oplossing.
  • We werken kosten- en tijdsefficiënt. Onze trajecten van zakelijke mediation bieden een snellere en meer kosteneffectieve methode om geschillen op te lossen.
  • We stellen alle betrokken partijen in staat om zelf de controle te behouden over het proces en de uitkomst, in plaats van deze uit handen te geven aan bijvoorbeeld een advocaat en een rechtbank.
  • Wij zijn mensen-mensen. Daar waar het kan, zijn onze interventies gericht om de onderlinge relaties binnen de organisatie te verbeteren. We stellen op deze manier de betrokkenen in staat om samen te werken aan een oplossing die voor ieder aanvaardbaar is. Dit bevordert de samenwerking en kan helpen om toekomstige conflicten te voorkomen.

Een mediator bij scheidingen

Ben je op zoek naar een oplossing voor je scheiding waarbij je de kosten wilt beheersen en oplopende conflicten wilt vermijden? Overweeg dan zeker de hulp van een Mayet Mediator bij scheidingen. Mayet Mediators zijn professionele bemiddelaars die jou en je partner ondersteunen om tot een evenwichtig en duurzaam convenant te komen. 

Wat kost een mediator bij scheiding? Op de eerste plaats zijn de kosten van een mediator meestal lager dan die van een advocaat. Bovendien kun je met een mediator vaak sneller tot overeenstemming komen, wat tijd en geld bespaart. De totale kosten van de mediation bij scheiding of scheidingsbemiddeling kunnen variëren. Het is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de zaak en het aantal sessies dat nodig is. Daarom plannen we altijd een gratis oriëntatiegesprek in.

Mayet Mediators zijn méér dan alleen een advocaat bij een echtscheiding. Terwijl een advocaat vaak de focus legt op het verdedigen van de belangen van één partij, zal een mediator een neutrale positie innemen. Wij luisteren naar jullie beiden, begrijpen ieders behoeften en we helpen jullie om tot een oplossing te komen waar jullie allebei achter staan. Dit kan resulteren in een vreedzame en minder stressvolle scheiding, vooral als er kinderen bij betrokken zijn.

Wil je scheiden met de hulp van een mediator? Bespaar tijd, geld en onnodige conflicten door te kiezen voor een Mayet Mediator bij jullie scheiding. Neem vandaag nog contact op met een van de Mayet Mediators en ontdek hoe wij jullie kunnen helpen om dit moeilijke proces op een respectvolle en efficiënte manier af te ronden. Uit elkaar? Mét elkaar!

Een mediator bij familieproblemen

Heb jij te maken met een familieruzie die dringend opgelost moet worden? Maak je geen zorgen, want een ervaren Mayet Mediator kan jou hierbij helpen! Familieproblemen kunnen behoorlijk stressvol en emotioneel beladen zijn, maar met de juiste begeleiding kunnen conflicten worden opgelost en kunnen relaties worden hersteld.

Wanneer je geconfronteerd wordt met familieproblemen, zoals langdurige ruzies, onenigheid over erfenissen of problemen binnen samengestelde gezinnen, kan het vinden van een passende oplossing een uitdaging lijken. Dat is waar Mayet Mediators van onschatbare waarde zijn. Als neutrale derde partij zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van communicatie en het vinden van gezamenlijke overeenkomsten.

Onze ervaren mediators begrijpen de complexiteit van familieproblemen en zijn getraind om jou te helpen bij het oplossen ervan. Ze creëren een veilige omgeving waarin alle betrokkenen vrijuit kunnen praten en hun standpunten kunnen delen. Door middel van actieve luistervaardigheden en effectieve communicatietechnieken, zorgen onze mediators ervoor dat alle stemmen gehoord worden en dat de wederzijdse belangen worden begrepen.

Het doel van onze mediators is om een oplossing te vinden die voor alle betrokken partijen aanvaardbaar is. Daarom moedigen wij samenwerking en begrip aan, zodat familieleden weer met elkaar in gesprek kunnen gaan en uiteindelijk tot een duurzame overeenkomst kunnen komen. Of het nu gaat om het verdelen van eigendommen, het vaststellen van omgangsregelingen of het herstellen van vertrouwen, onze mediators begeleiden het proces stap voor stap.

Dus, als jij wilt dat familieproblemen effectief worden opgelost en de banden binnen jouw familie weer worden hersteld, aarzel dan niet om contact op te nemen met een ervaren Mayet Mediator. Onze professionals staan klaar om jou te ondersteunen en jouw familie te helpen bij het vinden van een gezamenlijke weg naar een vreedzame toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw familieruzie transformeren naar harmonie.

Wat kost een mediator?

Ben je op zoek naar een mediator en wil je weten wat de kosten zijn? Bij ons kun je rekenen op transparante tarieven en diverse mogelijkheden die het voor jou betaalbaar maken. Of je nu een mediator nodig hebt voor scheiding, conflicten of andere zaken, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die bij jouw budget passen.

We werken met een uurtarief,  dat competitief en redelijk is, zodat je waar voor je geld krijgt. Het uurtarief van een mediator kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van de zaak en de ervaring van de mediator zelf. Maar maak je geen zorgen, we streven ernaar om onze mediation diensten zo toegankelijk mogelijk te maken.

Voor de particulier bieden we ook pro deo mediation aan via de Raad voor Rechtsbijstand. Dit betekent dat als je in aanmerking komt, de kosten van de mediator worden gedekt door de overheid. Dit is een goede optie wanneer je financieel beperkt bent en toch professionele mediation wilt. 

Bovendien kun je ook een beroep doen op je rechtsbijstandverzekering. Veel rechtsbijstandverzekeringen dekken namelijk de kosten van mediation. Het is de moeite waard om na te gaan of jouw verzekering deze dekking biedt, zodat je grotendeels of zelfs volledig wordt vergoed. Dan staan we zeker op het lijstje en kun je ons aanmelden. 

Kortom, bij ons kun je rekenen op betaalbare mediation. Wij zorgen voor een oplossing die bij jou past. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij de oplossing van een conflict of scheidingsbemiddeling.

mayet-115-min.jpg
Klaar voor een kennismaking?

We staan via telefoon en e-mail klaar om vragen te beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk een orientatiegesprek in te plannen!