mayet-115-min.jpg

Mediator Haren

Erkende en zeer ervaren mediators in Haren

Ben je op zoek naar een ervaren mediator in Haren? Ervaar de kwaliteit van onze mediators in regio Haren en ontdek waarom we de beste keuze zijn bij het oplossen van jouw conflict. Onze ervaring en toewijding in mediation garanderen een succesvolle en effectieve oplossing. Samen lossen we jouw conflict op!

Mediator in Haren nodig? Daarom kies je voor Mayet Mediators

Onze mediators in Haren zijn neutrale en onafhankelijke bemiddelaars die je begeleiden tijdens het gehele proces. Wij zorgen ervoor dat beide/alle partijen gehoord worden en werken samen aan een oplossing waar iedereen tevreden mee is. Daarnaast biedt het inschakelen van een mediator tal van andere voordelen:

 • Mediation is vaak goedkoper en efficiënter
 • Onderlinge relaties kunnen behouden worden
 • Mediators in Haren en de rest van Nederland.
 • Kom snel tot een oplossing en voorkom een langdurige juridische strijd 
Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zeer spoedig contact met je op.

Neem contact op met Charlotte
charlotte10.jpg

Charlotte Verbraak (MFP)

085 - 773 02 12 cverbraak@mayet.nl
mayet-115-min.jpg

Zoekt u een mediator in Haren?

Erkende mediators door heel Nederland

Ben je op zoek naar een ervaren en erkend mediator in Haren? Dan ben je bij Mayet Mediators aan het juiste adres. Wij begrijpen dat conflicten en geschillen veel stress en frustratie kunnen veroorzaken. Daarom bieden wij onze expertise als mediators aan om je te helpen bij het vinden van een duurzame oplossing. Wij bieden onder andere mediation als het gaat om:

 • Een zakelijk geschil of arbeidsconflict
 • Een (echt)- scheiding
 • Een familiekwestie
 • preventieve conflict coaching

Daarnaast zijn al onze mediator ook erkend vertrouwenspersoon. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

Mediator Haren bij een scheiding

Jarenlange ervaring in scheidingsmediation

Ben je op zoek naar een oplossing voor je scheiding waarbij je de kosten wilt beheersen en oplopende conflicten wilt vermijden? Overweeg dan zeker de hulp van een Mayet Mediator bij scheidingen. Mayet Mediators zijn professionele bemiddelaars die jou en je partner ondersteunen om tot een evenwichtig en duurzaam convenant te komen. 

Wat kost een mediator bij scheiding? Op de eerste plaats zijn de kosten van een mediator meestal lager dan die van een advocaat. Bovendien kun je met een mediator vaak sneller tot overeenstemming komen, wat tijd en geld bespaart. De totale kosten van de mediation bij scheiding of scheidingsbemiddeling kunnen variëren. Het is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de zaak en het aantal sessies dat nodig is. Daarom plannen we altijd een gratis oriëntatiegesprek in.

Mayet Mediators zijn méér dan alleen een advocaat bij een echtscheiding. Terwijl een advocaat vaak de focus legt op het verdedigen van de belangen van één partij, zal een mediator een neutrale positie innemen. Wij luisteren naar jullie beiden, begrijpen ieders behoeften en we helpen jullie om tot een oplossing te komen waar jullie allebei achter staan. Dit kan resulteren in een vreedzame en minder stressvolle scheiding, vooral als er kinderen bij betrokken zijn.

Wil je scheiden met de hulp van een mediator? Bespaar tijd, geld en onnodige conflicten door te kiezen voor een Mayet Mediator bij jullie scheiding. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jullie kunnen helpen om dit moeilijke proces op een respectvolle en efficiënte manier af te ronden. Uit elkaar? Mét elkaar!

Mediator Haren voor een zakelijk geschil

Het kan een uitdagende taak zijn om conflicten binnen de organisatie op te lossen. Door een zakelijke of arbeidsmediator in te schakelen, ga je op een professionele en constructieve manier om met geschillen en conflicten. 

Mayet Mediators begrijpen dat het vinden van de juiste mediator een cruciale beslissing is. Ons team van ervaren mediators staat klaar om je te begeleiden bij het oplossen van een (mogelijk) conflict. Of het nu gaat om een arbeidsgerelateerd geschil, een samenwerkingsprobleem, een conflict, een verschil van inzicht in een bestuur, maatschap of directieteam….. wij hebben de expertise om u te helpen.

Onze mediators hebben uitgebreide kennis van conflictoplossing en beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden. Ze zorgen ervoor dat ieders stem gehoord wordt en dat er ruimte is voor een open en eerlijke dialoog tussen alle betrokken partijen. Ons doel is om tot een duurzame overeenkomst te komen waar alle partijen tevreden mee zijn.

Als zakelijke mediator zijn wij een neutrale derde partij en dat heeft voordelen. 

 • Het inschakelen van een zakelijke mediator betekent direct werken aan het proces van de verbindende communicatie. Wij bouwen als het ware een brug tussen partijen, waardoor de communicatie op een open en eerlijke manier kan plaatsvinden. Dit leidt tot een beter begrip van elkaars standpunten en belangen, behoeften en wensen. En dat is weer essentieel voor het bereiken van een succesvolle oplossing.
 • We werken kosten- en tijdsefficiënt. Onze trajecten van zakelijke mediation bieden een snellere en meer kosteneffectieve methode om geschillen op te lossen.
 • We stellen alle betrokken partijen in staat om zelf de controle te behouden over het proces en de uitkomst, in plaats van deze uit handen te geven aan bijvoorbeeld een advocaat en een rechtbank.
 • Wij zijn mensen-mensen. Daar waar het kan, zijn onze interventies gericht om de onderlinge relaties binnen de organisatie te verbeteren. We stellen op deze manier de betrokkenen in staat om samen te werken aan een oplossing die voor ieder aanvaardbaar is. Dit bevordert de samenwerking en kan helpen om toekomstige conflicten te voorkomen.

Mediator Haren bij familieproblemen

De specialist in familie mediation

Heb jij te maken met een familieruzie die dringend opgelost moet worden? Maak je geen zorgen, want een ervaren Mayet Mediator kan jou hierbij helpen! Familieproblemen kunnen behoorlijk stressvol en emotioneel beladen zijn, maar met de juiste begeleiding kunnen conflicten worden opgelost en kunnen relaties worden hersteld.

Wanneer je geconfronteerd wordt met familieproblemen, zoals langdurige ruzies, onenigheid over erfenissen of problemen binnen samengestelde gezinnen, kan het vinden van een passende oplossing een uitdaging lijken. Dat is waar Mayet Mediators van onschatbare waarde zijn. Als neutrale derde partij zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van communicatie en het vinden van gezamenlijke overeenkomsten.

Onze ervaren mediators begrijpen de complexiteit van familieproblemen en zijn getraind om jou te helpen bij het oplossen ervan. Ze creëren een veilige omgeving waarin alle betrokkenen vrijuit kunnen praten en hun standpunten kunnen delen. Door middel van actieve luistervaardigheden en effectieve communicatietechnieken, zorgen onze mediators ervoor dat alle stemmen gehoord worden en dat de wederzijdse belangen worden begrepen.

Het doel van onze mediators is om een oplossing te vinden die voor alle betrokken partijen aanvaardbaar is. Daarom moedigen wij samenwerking en begrip aan, zodat familieleden weer met elkaar in gesprek kunnen gaan en uiteindelijk tot een duurzame overeenkomst kunnen komen. Of het nu gaat om het verdelen van eigendommen, het vaststellen van omgangsregelingen of het herstellen van vertrouwen, onze mediators begeleiden het proces stap voor stap.

Dus, als jij wilt dat familieproblemen effectief worden opgelost en de banden binnen jouw familie weer worden hersteld, aarzel dan niet om contact op te nemen met een ervaren Mayet Mediator. Onze professionals staan klaar om jou te ondersteunen en jouw familie te helpen bij het vinden van een gezamenlijke weg naar een vreedzame toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw familieruzie transformeren naar harmonie.

Wat kost een mediator in Haren

Ben je op zoek naar een mediator in Haren en wil je weten wat de kosten zijn? Bij ons kun je rekenen op transparante tarieven en diverse mogelijkheden die het voor jou betaalbaar maken. Of je nu een mediator nodig hebt voor scheiding, conflicten of andere zaken, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die bij jouw budget passen.

We werken met een uurtarief,  dat competitief en redelijk is, zodat je waar voor je geld krijgt. Het uurtarief van een mediator kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van de zaak en de ervaring van de mediator zelf. Maar maak je geen zorgen, we streven ernaar om onze mediation diensten zo toegankelijk mogelijk te maken.

Voor de particulier bieden we ook pro deo mediation aan via de Raad voor Rechtsbijstand. Dit betekent dat als je in aanmerking komt, de kosten van de mediator worden gedekt door de overheid. Dit is een goede optie wanneer je financieel beperkt bent en toch professionele mediation wilt. 

Bovendien kun je ook een beroep doen op je rechtsbijstandverzekering. Veel rechtsbijstandverzekeringen dekken namelijk de kosten van mediation. Het is de moeite waard om na te gaan of jouw verzekering deze dekking biedt, zodat je grotendeels of zelfs volledig wordt vergoed. Dan staan we zeker op het lijstje en kun je ons aanmelden. 

Kortom, bij ons kun je rekenen op betaalbare mediation. Wij zorgen voor een oplossing die bij jou past. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij de oplossing van een conflict of scheidingsbemiddeling.

mayet-115.jpg
Klaar voor een kennismaking?

We staan via telefoon en e-mail klaar om vragen te beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk een orientatiegesprek in omgeving Haren.