charlotte10.jpg

Charlotte Verbraak (MFP)

Sinds 2002 is Charlotte actief op het gebied van conflictbemiddeling, mediation en conflictmanagement. Charlotte is afgestudeerd als Master in Financial Planning (MFP) op het onderwerp financiële planning bij het einde van een relatie (scheiden / overlijden). Naast mediator is zij docent en trainer op het gebied van verbindende communicatie en teamontwikkeling.

Zij is assessor bij de mediationexamens en tenslotte voor verschillende organisaties extern vertrouwenspersoon voor ongewenst gedrag en integriteitskwesties. Charlotte is expert en deskundig op het gebied van mediation van complexe conflicten en complexe systemen. Daar waar uiteenlopende belangen en tegenstellingen onoverkomelijk lijken, is Charlotte in haar element. Zo wordt ze ook ingezet als "verkenner", procesbegeleider en onderhandelaar voor zakenrelaties en bij de overheid. Daarnaast is zij scheidingsspecialist en richt zij zich vooral op de ondernemer in scheiding. Charlotte is een transformationele mediator. En wanneer het nodig is, dan schuwt ze een probleemoplossende aanpak niet.

mayet-115-min.jpg
Klaar voor een kennismaking?

We staan via telefoon en e-mail klaar om vragen te beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk een orientatiegesprek in te plannen!