charlotte10.jpg

Charlotte Verbraak (MFP)

Sinds 2002 is Charlotte actief op het gebied van conflictbemiddeling, mediation en conflictmanagement. Charlotte is afgestudeerd als Master in Financial Planning (MFP) op het onderwerp financiële planning bij het einde van een relatie (scheiden / overlijden). Zij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in familiesystemen, groepsdynamica en organisatiekunde. Naast mediator is zij docent en trainer op het gebied van verbindende communicatie en teamontwikkeling. Charlotte treedt regelmatig op als spreker waarbij zij haar kennis en kunde op het gebied van conflictbemiddeling deelt.

Zij is assessor bij de mediationexamens en tenslotte voor verschillende organisaties extern vertrouwenspersoon voor ongewenst gedrag en integriteitskwesties. Charlotte is expert en deskundig op het gebied van mediation van complexe conflicten en complexe systemen. Daar waar uiteenlopende belangen en tegenstellingen onoverkomelijk lijken, is Charlotte in haar element. Zo wordt ze ook ingezet als "verkenner", procesbegeleider en onderhandelaar voor zakenrelaties en bij de overheid. Daarnaast is zij scheidingsspecialist en richt zij zich vooral op de ondernemer in scheiding. Charlotte is een transformationele mediator. En wanneer het nodig is, dan schuwt ze een probleemoplossende aanpak niet.

Werkgebied van Charlotte

Klinkt dit interessant en kom je uit de omgeving Bergen op Zoom/Zeeland? Charlotte is in onder anderen in de volgende regio's actief als: 

s1.jpg

Scheidingmediation

Mayet Mediators helpt bij het opstellen van een ouderschapsplan en financieel scheidingsrapport. Het is ons doel om conflicten te vermijden en rationele, eerlijke beslissingen te ondersteunen. Wij zetten ons in voor een constructieve benadering, waarbij de belangen van zowel ouders als kinderen centraal staan.

zm1.jpg

Arbeidsmediation

In conflicten met werkgevers biedt Mayet Mediators een effectieve methode om de harmonie op de werkvloer te herstellen. Door onze neutrale en deskundige bemiddeling faciliteren we gesprekken die gericht zijn op het bevorderen van begrip en het vinden van een gezamenlijke oplossing. Dit resulteert in een betere werkrelatie en een hersteld vertrouwen tussen werknemer en werkgever.

zm7.jpg

Zakelijke mediation

Bij Mayet Mediators bieden we een gestructureerde benadering om zakelijke conflicten op te lossen. Onze methode is gericht op open communicatie en het vinden van gemeenschappelijke grond, waardoor partijen gezamenlijk tot win-winoplossingen komen. Dit proces is efficiënter en kosteneffectiever dan traditionele juridische procedures.

familiemediationwebsite.jpg

Familie mediation

Bij Mayet Mediators hanteren we een constructieve benadering om geschillen binnen families op te lossen. We begrijpen de complexiteit van familierelaties en bieden begeleiding die zich richt op het vinden van gezamenlijke oplossingen. Hierbij staat het welzijn van alle betrokkenen centraal.

mayet-115-min.jpg
Klaar voor een kennismaking?

We staan via telefoon en e-mail klaar om vragen te beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk een orientatiegesprek in te plannen!