ellen51.jpg

Ellen Vereijken

Ellen wordt vaak omschreven als iemand bij wie je makkelijk je hart lucht; warm en betrouwbaar. Ellen dan ook precies hoe belangrijk het is om naar elkaar te luisteren en soms de confrontatie aan te gaan als dat nodig is om de harmonie te herstellen. Voor Ellen staan kennis en kwaliteit altijd vooraan. Ellen is een ervaren en betrokken mediator. Mediation past Ellen als een warme jas. Ellen is een creatieve mediator, die waardevolle vaardigheden en inzichten inbrengt met haar interventies. Zowel door haar carrière in de communicatie als haar ervaring met coachen en mentorschap dragen bij aan resultaatgerichte bemiddelingen. Haar drijfveren om mediator te worden komen voort uit de onrust en polarisatie die zij ervaart in de huidige complexe tijd. Ellen wordt omschreven als warm en betrouwbaar, iemand met wie ze hun zorgen durven delen. Ellen is partner bij Mayet Mediators Krimpenerwaard en werkt vanuit Schoonhoven en omstreken.

ko6.jpg

Scheidingmediation

Onze mediators zien de belangen van kinderen als prioriteit nummer één tijdens een scheiding. We helpen ouders bij het opstellen van een ouderschapsplan dat rekening houdt met de behoeften en welzijn van de kinderen. Wij geloven in een zorgzame en inclusieve benadering van scheidingmediation, waarbij kinderen een stem krijgen. Tegelijkertijd zorgen onze mediators ervoor dat de gehele scheidingsprocedure vlot en zorgvuldig verloopt.

zm5.jpg

Zakelijke mediation

Ons team bij Mayet Mediators richt zich op het vinden van duurzame en creatieve oplossingen voor zakelijke conflicten. Door middel van een transparante en respectvolle dialoog helpen we bedrijven hun conflicten snel en kosteneffectief aan te pakken, wat resulteert in minimale verstoring van de bedrijfsactiviteiten.

fm3.jpg

Familie mediation

In onze familie mediation streven we bij Mayet Mediators naar oplossingen die duurzaam en rechtvaardig zijn voor alle betrokkenen. We begeleiden families in een proces waarbij iedereen de kans krijgt om gehoord te worden en samen te werken aan een positieve toekomst voor het hele gezin.

zm12.jpg

Arbeidsmediation

Kiezen voor arbeidsmediation bij Mayet betekent kiezen voor een snelle, kostenbesparende aanpak vergeleken met juridische procedures. Mediation houdt de relatie tussen jou en je werkgever in stand en geeft jou controle over het proces en de uitkomst. Het stimuleert samenwerking en kan tot snelle oplossingen leiden.

mayet-115-min.jpg
Klaar voor een kennismaking?

We staan via telefoon en e-mail klaar om vragen te beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk een orientatiegesprek in te plannen!