jantineslootweg.mm.jpg

Jantine Slootweg

Jantine is een mensen-mens en van nature oplossingsgericht. Ze haalde haar bachelor op het gebied van Cultuur Maatschappelijke Vorming en is sinds 2012 betrokken bij schuldhulpverlening en beschermingsbewind. Jantine is ervaren in het omgaan met mensen in een stress situatie en weet hoe belangrijk het is om in communicatie te blijven met elkaar. Jantine is een stevige, sportieve mediator, die met de juiste interventies en voortvarendheid partijen aan tafel in hun kracht zet. Ze is naast familiemediator ook scheidingsspecialist en ervaren bij zakelijke conflicten en arbeidsbemiddeling. Jantine is partner bij Mayet Mediators Amsterdam en omgeving.

s5.jpg

Scheidingmediation

Bij Mayet Mediators streven we ernaar om toegankelijk en ondersteunen te zijn voor iedereen die door een scheiding gaat. Ons team biedt niet alleen juridische ondersteuning, maar ook emotionele begeleiding en praktische hulp bij financiële overwegingen. We zijn toegewijd aan het bieden van professionele dienstverlening, gericht op het minimaliseren van stress en het bevorderen van een eerlijke en respectvolle afwikkeling.

zm7.jpg

Arbeidsmediation

Mayet Mediators biedt een vertrouwelijke en doelgerichte bemiddeling bij arbeidsconflicten met werknemers. We richten ons op het respecteren van de rechten van werknemers en het vinden van oplossingen die de bedrijfsproductiviteit en werknemerstevredenheid verbeteren.

zm12.jpg

Zakelijke mediation

Bij Mayet Mediators ligt de focus van zakelijke mediation op het waarborgen van de continuïteit van de bedrijfsvoering in tijden van conflict. Door het bevorderen van een snelle en effectieve oplossing, helpen we bedrijven hun geschillen op te lossen zonder de bedrijfsvoering te onderbreken.

familiemediationwebsite.jpg

Familie mediation

Wij bieden bij Mayet Mediators familie mediation aan die gericht is op het verbeteren van relaties en het oplossen van conflicten. Onze ervaren mediators ondersteunen families om op een respectvolle manier met hun geschillen om te gaan, waardoor het gezin als geheel sterker kan worden.

mayet-115-min.jpg
Klaar voor een kennismaking?

We staan via telefoon en e-mail klaar om vragen te beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk een orientatiegesprek in te plannen!