josja8.jpg

Josja Elhorst (Drs.)

Josja studeerde Informatiekunde en studeerde in 2005 af op het gebied van Communicatie en Informatiewetenschappen aan de universiteit van Utrecht. Zij is inmiddels een ervaren mediator en heeft ze zich gespecialiseerd als familiemediator / scheidingsspecialist. Josja omschrijft zichzelf als iemand die van nature het onderste uit de kan wil weten en rustig blijft in conflictsituaties. Met zelf een jong gezin snapt ze ouders in een scheiding als geen ander. Zij is een transformatieve mediator die zich vooral richt op de overgang van partners naar ouders bij een scheiding. Daarnaast heeft zij zich verdiept in familiesystemen en is als familiemediator actief bij complexe situaties. Tenslotte maakt haar ruime ervaring in het bedrijfsleven haar tot een betrokken en goede arbeidsbemiddelaar. Josja is partner bij Mayet Mediators Stichtse Vecht en werkt vanuit Kockengen en omgeving.

Werkgebied Josja

Klinkt dit interessant en kom je uit de omgeving Kockengen? Josja is in de volgende regio's actief als: 

Mediator Alphen aan de Rijn Mediator Woerden
Mediator Bodegraven Mediator Zeist
Mediator Maarssen Mediator Zevenhuizen
Mediator Utrecht Mediator Zoeterwoude
Mediator Voorschoten  
shutterstock_1156208680-med.jpg

Scheidingmediation

Bij Mayet Mediators ondersteunen we echtparen met deskundige mediation voor een soepele en respectvolle scheiding. Onze mediators helpen bij het verminderen van emotionele stress en focussen op effectieve communicatie, met extra aandacht voor de behoeften van kinderen. We bieden een volledig pakket van diensten aan, van het opstellen van convenanten tot financiële afspraken, en zetten ons in voor een conflictvrije en rationele benadering.

zm9.jpg

Arbeidsmediation

In elk arbeidsconflict is de benadering van Mayet Mediators gericht op samenwerking en het vinden van constructieve oplossingen. We faciliteren een dialoog waarin beide partijen hun standpunten kunnen delen, met het doel te werken aan een oplossing die beide belangen dient.

zakelijkemediators.png

Zakelijke mediation

Mayet Mediators biedt een oplossingsgerichte benadering van zakelijke mediation. Wij streven naar een efficiënte oplossing van conflicten, waardoor zowel tijd als middelen worden bespaard en de weg vrijgemaakt wordt voor hernieuwde zakelijke samenwerking en succes.

fm3.jpg

Familie mediation

Mayet Mediators biedt een empathische en verbindende benadering in familie mediation. Ons doel is om een omgeving te creëren waarin familieleden zich veilig voelen om hun problemen te delen, elkaar te begrijpen en samen te werken aan het opbouwen van een harmonieuzer familieleven.

mayet-115-min.jpg
Klaar voor een kennismaking?

We staan via telefoon en e-mail klaar om vragen te beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk een orientatiegesprek in te plannen!