PERSBERICHT: Nieuwe eigenaren nemen stokje over bij Mayet Mediators Bergen op Zoom

tekenenjacolineenrachid.jpg

Toonaangevend bureau voor mediation en conflictbemiddeling zet groei voort in West-Brabant. Nieuwe eigenaren voor lokale praktijk van Gert Vonk en Charlotte Verbraak en daarmee ruimte om de organisatie nog professioneler te maken en kwaliteit te leveren.

18 September 2023
min. leestijd

Jacoline Bolle en Rachid Rahmani nieuwe eigenaren in Bergen op Zoom

Nu is het tijd voor de volgende stap. Met het oog op de toekomst hebben Gert en Charlotte gezocht naar een waardige opvolger voor de locatie Bergen op Zoom, zodat ze zich meer kunnen richten op coachen, begeleiden en trainen van de partner-mediators. "Een lastige keuze, maar we zijn ontzettend blij dat we Jacoline Bolle dit voorjaar hebben ontmoet," zegt Verbraak. "Jacoline is een hele goede registermediator en samen met haar partner Rachid Rahmani vormen zij een sterk team.”

Bolle: “Rachid en ik zijn geïnspireerd door het enthousiasme en de ambities van Gert en Charlotte. Hun passie, kennis en ervaring komen samen in de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom passen wij zo goed bij Mayet.” Verbraak en Vonk zijn erg blij met het enthousiasme van de nieuwe eigenaren. Vonk: “We blijven uiteraard nauw betrokken via de franchise-organisatie en we gaan samen Mayet Mediators tot een nog groter succes maken."

Jacoline en Rachid hebben er zin in om samen met kantoor Breda de regio West-Brabant verder uit te bouwen. Er zijn zoveel conflicten te bemiddelen, of het nu een scheidingsbemiddeling is of een arbeids- en zakelijk conflict. Bovendien richten zij zich ook op het bedrijfsleven als extern vertrouwenspoon en bieden ze teamontwikkeling en conflictcoaching aan bij bedrijven.  

Oprichting Franchise-organisatie Mayet Mediators

2 jaar geleden zijn Vonk en Verbraak gestart met het uitbouwen van Mayet Mediators naar een landelijk opererende organisatie van Mayet Mediators. De transformatie van 'Bureau Mayet' naar Mayet Mediators werd aangedreven door de wens om nog meer bij te dragen aan de kwaliteit en deskundigheid van mediation en verdere professionalisering van het vak conflictbemiddeling. Het bedrijf groeit gestaag met een team van inmiddels 8 gepassioneerde Mayet Mediators die dezelfde kernwaarden delen. Door de verkoop van onze lokale eigen praktijk is er ruimte gekomen om de nog meer expertise en kwaliteit aan de Mayet Mediators te geven en onze organisatie te optimaliseren.

"We vinden het fantastisch om al onze kennis en ervaring over te dragen, andere mediators te zien groeien en ze verder te brengen," voegt Verbraak toe. "Met elkaar zorgen we ervoor dat we het vak kwalitatief hoogstaand uitoefenen."

Over Mayet Mediators

Over Mayet Mediators:

Mayet Mediators is een vooraanstaande naam in conflictbemiddeling en mediationdiensten in de regio West-Brabant en Zeeland. Het bedrijf is toegewijd aan het bieden van professionele en betrokken oplossingen voor een breed scala aan geschillen en conflicten. Hun unieke benadering van bemiddeling, ontstaan uit vijftien jaar ervaring, is gericht op het bevorderen van vrede, harmonie en vrijheid in relaties en samenlevingen.

Mayet Mediators Bergen op Zoom – Den Berg 16A – 4661 KZ  Halsteren – 0164 – 2442 12, info@mayet.nl, www.mayetmediators.nl

Gert Vonk en Charlotte Verbraak verkopen praktijk in Bergen op Zoom

Na 15 jaar toegewijde dienstverlening in de mediationsector in Bergen op Zoom en omgeving, kondigen Gert Vonk en Charlotte Verbraak met trots een belangrijke overgang aan bij Mayet Mediators Bergen op Zoom. Het stokje wordt doorgegeven aan Jacoline Bolle (registermediator) en Rachid Rahmani (vertrouwenspersoon), beiden al eigenaren van Mayet Mediators Breda. De overname van de regio Bergen op Zoom breidt de dienstverlening uit naar scheidingsbemiddeling, conflictbemiddeling en extern vertrouwenswerk in de regio West-Brabant.

Sinds de oprichting van 'Bureau Mayet' in 2009 hebben Gert Vonk en Charlotte Verbraak zich ingezet om bij te dragen aan scheidingsbemiddeling en het voorkomen en verminderen van andere conflicten in de regio. Hun passie voor het tot stand brengen van échte verbinding tussen mensen en het streven naar vrede, harmonie en vrijheid hebben Mayet Mediators Bergen op Zoom tot een begrip gemaakt.

"Als mensen in een conflict belanden of gaan scheiden, hoeven ze er bij ons niet alleen voor te staan," zegt Vonk. "We bemiddelen door verbindende/geweldloze communicatie in te zetten en 'orde in de chaos' te brengen. Samen zorgen we voor oplossingen, zodat mensen weer ruimte kunnen voelen en gelukkig kunnen worden."

Waar we te vinden zijn

Mayet Mediators bemiddelt in arbeidszaken in het hele land. Kijk hier in welke steden we te vinden zijn.

Daarnaast is het altijd mogelijk om te vragen naar alternatieven, reistijden en opties die de mediator zelf heeft. Je kunt een mediator zoeken in steden als AmsterdamRotterdamUtrechtBredaEindhovenArnhemBergen op Zoom,RoosendaalTilburgHalderbergeDen Bosch,MiddelburgDordrechtSchoonhovenWoerdenKockengenNieuwegeinHoofddorpNijmegenZwolleZeeland.

Vraag naar de mogelijkheden en neem met ons contact op.

mayet-115-min.jpg
Klaar voor een kennismaking?

We staan via telefoon en e-mail klaar om vragen te beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk een orientatiegesprek in te plannen!