Persoonlijk Leiderschap

BM-kantoor3.jpg
23 September 2021
min. leestijd

Mediation algemeen

Verdiepende tweedaagse training op het terrein van conflictmanagement, leiderschap op basis van Biostructuur Analyse.

  • Geschikt voor mediators, scheidingsbemiddelaars/advocaten, accountants en andere professionals die veel gesprekken voeren.
  • Specifiek ook geschikt voor mensen die na een conflict toch met elkaar verder moeten, familie-systemen, samenwerkingsafspraken of gescheiden ouders.
In deze training gaan de cursisten met het Structogram® aan de slag en kijken we naar de rol als mediator in relatie met ieders eigen persoonlijke drijfveren, eigen kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen vanuit de biostructuur van je hersenen. Hierdoor krijgt de cursist meer inzicht in zichzelf, begrijpt andere mensen beter en kan zichzelf verder ontwikkelen in zijn rol als mediator. Het Structogram® is een analyse-instrument dat gedragspatronen inzichtelijk maakt op basis van de dominantie van de drie hersendelen. Met het Structogram® breng je de verhouding in de dominantie van de hersendelen bij jezelf in kaart. Vervolgens brengen we het TRIOGRAM in kaart, waardoor de mediator het gedrag van partijen aan tafel herkent en ook hen leert aan te sturen op de biostructuur. Hierdoor worden mediations effectief en succesvol. De DNA-code ontdekken en herkennen.

Praktische informatie:

  • Wanneer: 1 en 2 november 2021, Dagen starten om 9 uur tot half 6.
  • Waar: Rotterdam, locatie volgt
  • Prijs: € 795,00 per persoon, inclusief 2 werkboeken.
  • Trainer: Charlotte Verbraak MFP - gecertificeerd structogram trainer
  • PE-punten voor diverse beroepsgroepen in aanvraag.

Meer informatie?

Neem contact op met Charlotte Verbraak, 0164 - 24 42 12 of cverbraak@mayet.nl

mayet-115-min.jpg
Klaar voor een kennismaking?

We staan via telefoon en e-mail klaar om vragen te beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk een orientatiegesprek in te plannen!